Breda

Halstraat 1, 4811 HV Breda

+31 76 700 21 80

Elke dag: 12u-21u

Bestel hier:

Dezelfde kwaliteit als dat ik al gewend was van Ellis, maar zelfs tijdens lockdown met mega lekkere gerechten komen (Loaded Burger Box), en je takeaway verpakt in kwaliteitsverpakking, petje af!

(Translated by Google)
The same quality as I was already used to from Ellis, but even during lockdown with mega tasty dishes (Loaded Burger Box), and your takeaway packed in quality packaging, hats off!

Pieter-Jan van Strien

Deze burgers zijn ZO ONTZETTEND LEKKER!
Twee weken geleden besteld om af te halen maar ik moet nog best een stuk rijden (naar Etten-Leur) voordat ik thuis ben. Ik dat doorgegeven bij het bestellen en ze hadden alles apart verpakt zodat ik thuis alleen nog maar hoefde op te warmen en het broodje te beleggen met de sla,tomaat, saus,etc en de burger. Dat deed niets af aan de smaak en beleving, het was heerlijk! Ik ga van de week nog een keer bestellen. Ik kan het alleen maar aanraden!

(Translated by Google)
T

Monica van den Broek

(Translated by Google) Not normally tasty !! Price quality is really top, the burgers taste fresh and are unique. Been out for dinner a few times, now unfortunately have to order. But it did not compromise on quality. I will definitely order here more often, and hopefully come back for dinner soon!

(Original)
Niet normaal lekker!! Prijs kwaliteit is echt top, de burgers smaken vers en zijn uniek. Al een paar keer uit eten geweest, nu helaas moeten bestellen. Maar het deed aan kwaliteit niet onder. Ik zal h

Sara van der Minnen

Best burger I had in Netherlands, well done! 👏

Roca

One of the best burgers I ever had

Mathijs Verboven