Malines

IJzerenleen 10, 2800 Mechelen

015 14 01 60

Ouvert tous les jours de 11:30 à 22:00

Commandez ici:

Gaan eten bij Ellis burger in Mechelen. Sinds kort moeten mijn zoon en ik glutenvrij en lactosevrij eten. We kregen voldoende uitleg over wat mogelijk was, personeel was erg behulpzaam en zeer vriendelijk. We hebben erg lekker gegeten met het gezin en voor mijn zoon en mezelf ook belangrijk, we zijn niet ziek geworden, dus alles perfect in orde op allergenen vlak. Wij komen hier zeker nog terug.

Kim Heylen

Top bediening, lekkere burgers. Spijtig van de QR code, neemt de persoonlijke touche weg en het is niet gebruiksvriendelijk.

Veerle Stevens

Weer heel lekker gegeten! De bediening verliep vlot en vriendelijk, er werd ons meerdere keren gevraagd of alles in orde en naar wens was.
Er wordt gewerkt met een online bestelsysteem waarmee je rustig het menu bekijkt op je telefoon en gemakkelijk je bestelling plaatst. Super handig! Je moet niet wachten tot iemand je in de drukte opmerkt en je bestelling wordt snel aan tafel gebracht. Je kan ook meteen zien hoeveel je bestelling kost. Top service! En coronasafe!

Emily Verbeeck

Wow wat een lekkere en fijne eerste ervaring! Ons zie je zeker nog terug 👌

Mersédes Cobos - Tupperware

We hadden gereserveerd en we werden meteen geholpen. De bediening was zeer vriendelijk en kwam regelmatig vragen hoe het was. Het eten was ook heel lekker. Het dessert was een beetje prijzig maar voor de rest niets op aan te merken. Een echte aanrader!

Relax14822464349